hippiemarkt las dalias
IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza  hippiemarkt las dalias
Las Dalias On The Road
Las Dalias On The Road

http://url.ibiza4all.org/6

website
website

http://url.ibiza4all.org/8

web page
web page

http://url.ibiza4all.org/7


HIPPIEMARKT LAS DALIAS
locatie: Sant Carles de Peralta, Sant Josep de Sa Talaia, Ibiza
wanneer: iedere zaterdag jaarrond.
- April tot oktober van 10.00 tot 20.00 uur
- Oktober tot april van 10.00 tot 18.00 uur

 

Opgestart in 1954 als een afgelegen wegrestaurant net buiten San Carlos, maar officieel geboren op Valentijnsdag in 1985, is de Hippy markt Las Dalias is een absolute must-see op Ibiza, die zorgt voor fantasie en plezier voor het hele gezin met live muziek en optredens, gezonde voeding , natuurlijke sapjes, in een grote kleurrijke, exotische geurende tuin met live muziek, veel ambachtslieden en hippies, en waar alle mensen zichzelf kostelijk vermaken met een wandeling langs de (soms 200!) marktkramen met van kunst, kleding en mode, en geschenken, sieraden, ambachten, muziekinstrumenten, decoratie, schilderijen, boeken, hangmatten, handgemaakte schoenen, wierook of antiek. Je kunt er ook genieten van een massage of kaart reading of je kunt het Las Dalias Restaurant bezoeken waar een mix van wereldkeukens wordt geserveerd of de Soul Bar, waar Las Dalias dj's spelen vanaf het middaguur tot sluitingstijd.
Vanaf 2005 wordt elke maandag en dinsdag van juni tot september ook de de Las Dalias Night Market gehouden van 19.00 tot 00.00 uur - en in september ook op zondag.
Verwacht een ontspannen sfeer met meer dan 100 marktkramen, een Art Corner, entertainment, live concerten, en een Kids Space met poppentheater, jongleren en games.
Las Dalias organiseert ook een jaarlijkse KERSTMarkt, tijdens SEMANA SANTA en een PAASMARKT.
Ook biedt deze tuin-locatie het hele jaar door feest-dagen en -avonden met live muziek optredens, zoals het beroemde Hippiefeest: NAMASTE elke woensdag in de zomer.
Sinds 2010 trekt Las Dalias de wereld rond tijdens de winter periode, met de presentatie van hun magische markt, bands, dj's, decorateurs, kinderhoek en chill out ruimte en internationale etenskraampjes, onder de naam LAS DALIAS ON THE ROAD

Ibiza 4 all, IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza, van Kunstmarkten & Ambachtenmarkten tot Rommel-, Vers-, Hippie-, lokale producten, Middeleeuwse, Muzikale, Party, zondag en zomer markten.
2006 - 2019 ibiza4all.org