hippiemarkt punta arabi
IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza  hippiemarkt punta arabi
web page
web page

http://url.ibiza4all.org/kcHIPPIEMARKT PUNTA ARABI
locatie: Es Canar, Santa Eulalia del Rio, Ibiza
wanneer: iedere woensdag
- April, mei & oktober van 10.00 tot 18.00 uur
- Juni, juli & september van 10.00 tot 19.00 uur
- Augustus van 10.00 tot 20.00 uur
Op het terrein van de vakantie club Punta Arabi in Es Cana (in de buurt van St. Eulalia) wordt de beroemde, de grootste en oudste hippiemarkt van Ibiza, gehouden, Hippiemarkt Punta Arabi. Sinds 1973 is deze authentieke Hippy markt uitgevoerd met vele marktkramen, in de zomer vaak meer dan 500 kraampjes, die exclusieve handgemaakte kleding, mode en producten van over de hele wereld aanbieden.
Je kunt hier allerlei dingen vinden en kopen: zoals exotische batik wraps, kleding, handgemaakte lederen mocassins en Oost-Aziatische zilveren sieraden en edelstenen, begeleid door live muziek en vanaf 13.20 uur, kun je genieten van het restaurant met: authentieke zelfgemaakte paella en handgemaakte pizza's.
Een bezoek aan de Punta Arabi Hippiemarket staat garant voor een leuk en onderhoudend dagje uit, voor jou en je familie of vrienden.

Ibiza 4 all, IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza, van Kunstmarkten & Ambachtenmarkten tot Rommel-, Vers-, Hippie-, lokale producten, Middeleeuwse, Muzikale, Party, zondag en zomer markten.
2006 - 2019 ibiza4all.org