middeleeuwse markt en festival ibiza
IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza  middeleeuwse markt en festival ibiza

MIDDELEEUWSE MARKT & FESTIVAL IBIZA
locatie: Dalt Vila, Eivissa
wanneer: tweede weekend in mei
Met de Middeleeuwse Markt & Festival, gehouden binnen de muren van Dalt Vila, herdenkt Ibiza haar Werelderfgoed status door middel van dit jaarlijkse recreatieve en culturele evenement om hulde te brengen aan de multiculturele erfenis van het eiland, door de eeuwen heen achtergelaten door FeniciŽrs, Romeinen, Arabieren en christenen.
Tijdens de 3-daagse festiviteiten worden de oude stad en de jachthaven teruggebracht naar de Middeleeuwen, en zijn de straten versierd in alle kleuren en de bewoners gekleed in middeleeuwse kostuums.
De Middeleeuwse markt of ambachtenmarkt wordt gehouden in de straten Antoni Palau and the Vara de Rey en biedt meer dan 60 kraampjes met traditionele middeleeuwse gerechten zoals: gekonfijte vruchten, kaas, exotische kruiden, honing, sieraden, lederwaren, parfum, worstjes, zepen, wijn etc.
Met onophoudelijk traditioneel entertainment en optredens worden het Middeleeuws Festival & Markt beschouwd als een echt hoogtepunt van het jaar die bezoekers uit alle windstreken verzekerd van een onvergetelijke ervaring in de unieke omgeving van Ibiza's historische vesting Dalt Vila.
MIDDELEEUWS FESTIVAL IBIZA
Ibiza 4 all, IBIZA MARKTEN | Ontdek de Markten van Ibiza, van Kunstmarkten & Ambachtenmarkten tot Rommel-, Vers-, Hippie-, lokale producten, Middeleeuwse, Muzikale, Party, zondag en zomer markten.
© 2006 - 2019 ibiza4all.org